وبلاگ

مراجعه به پزشک برای تشخیص بارداری

همه چیز درباره قبل از بارداری

مراجعه به پزشک  برای تشخیص بارداری

چه زمانی باید برای تشخیص بارداری به پزشک مراجعه کرد؟ چه آزمایش‌هایی برای تشخیص بارداری انجام می‌شود؟

اگر به پزشک مراجعه کنید، می‌‌‌خواهید نمونه‌‌‌ی ادرارتان را به آزمایشگاه بفرستید یا آزمایش خون بدهید و پس از چند روز انتظار، جواب آزمایش را بگیرید. در بسیاری ار مراکز بهداشت محلی، می‌توانید تست خانگی بارداری را تهیه کنید و فورا همان‌‌‌جا نتیجه را ببینید اما این مراکز هم از شما می‌‌‌خواهند پس از آن‌جا به پزشک عمومی یا متخصص مراجعه کنید تا از این موضوع و نتیجه‌‌‌ی تست بارداری مطمئن شوید.

همه چیز درباره قبل از بارداری

برای انجام مراقبت‌‌‌های لازم در دوران بارداری چه انتخاب‌‌‌هایی دارید؟ 

همیشه سؤالاتی در مورد بارداری در ذهن‌‌‌تان بوده است و این فرقی نمی‌‌‌کند چه مدت انتظار کشیده‌اید که باردار شوید. پاسخ به برخی از این پرسش‌‌‌ها چندان فوریت ندارد اما باید در همان روزهای ابتدایی تصمیم بگیرید که برای انجام مراقبت‌‌‌های دوران بارداری (چکاپ‌‌‌های وضعیت سلامت خود و جنین که به‌‌‌طور مرتب در طول 9 ماه بارداری انجام می‌‌‌شود) به کجا و نزد چه کسی بروید.

جالب‌‌‌تر این‌که بسیاری از خانم‌‌‌ها در همان روزهای ابتدایی بارداری به این فکر می‌‌‌کنند که در کدام مرکز بیمارستان نوزاد خود را به‌‌‌دنیا بیاورند (اگر تصمیم‌گیری در مورد این موضوع را خیلی به عقب بیندازید، شاید دیگر نتوانید برای وضع حمل در مرکز مورد نظر جا رزرو کنید.) نکاتی در مورد چگونگی تصمیم‌‌‌گیری در این‌‌‌باره خواهید خواند.

کجا کودک خود را به دنیا بیاورید؟

پزشک می‌‌‌تواند بیمارستان یا بیمارستان‌‌‌های مناسبی را برای وضع حمل به شما معرفی کند. البته شما می‌‌‌توانید از دوستان باتجربه‌‌‌ی خود نیز درباره‌‌‌ی مراکز و بیمارستان‌‌‌های خوب و نزدک اطلاعات بگیرید و از موافقان و مخالفان مراکز معرفی‌‌‌شده هم نظر بگیرید.

امروزه بیشتر نوزادان در بیمارستان متولد می‌‌‌شوند و مراقبت‌‌‌های زایمان تغییرات بسیاری کرده است. این روزها انتخاب‌‌‌های بیشتر و بیشتری برای تولد بی‌‌‌خطر نوزادان وجود دارد، البته این گزینه‌‌‌ها در کشورهای مختلف فرق می‌‌‌کنند. بنابراین از پزشک خود درباره‌‌‌ی این روش‌‌‌ها سؤال کنید.

بارداری برنامه‌‌‌ریزی نشده 

اگر ناخواسته باردار شده‌‌‌اید، به یقین احساس گیجی و یردرگمی می‌‌‌کنید. از داشتن چنین احساسات درهمی ناراحت نشوید و خود را گناهکار ندانید، چرا که چنین احساسی کاملاطبیعی است. اگر تصمیم دارید کودک خود را نگه دارید، بهتر است احساسات خوب و بد موافق یا مخالف ادامه‌‌‌ی بارداری‌‌‌تان را جایی یادداشت کنید. اگر احساس ترس و نگرانی می‌‌‌کنید و شک و تردید دارید (البته بیشتر خانم‌‌‌ها این‌‌‌طورند و فرقی نمی‌‌‌کند که چقد کودک خود را می‌‌‌خواهند) باید مدام به‌‌‌خاطر داشته باشید که تصمیم نگه‌‌‌داشتن جنین‌‌‌تان بهترین تصمیمی است که گرفته‌‌‌اید. اگر قصد بارداری نداشته‌‌‌اید و حالا باردار شدید، احتمالا اسیدفولیک مصرف نکردید یا حتی سیگار می‌‌‌کشیدید بهتر است در مورد این نگرانی‌‌‌های خود با پزشک مشورت کنید، اما خیلی نگرانی به خود راه ندهید. وقتی دیگر قبول کردید که باید دوران سخت بارداری‌‌‌تان را سپری کنید و به خود مشقت دهید، شانس بسیاری برای تولد نوزادی خوب و سالم خواهید داشت.

در یک دنیای ایده‌‌‌آل، هر خانم بارداری دوست دارد وضع حمل خود را به گونه‌‌‌ی دلخواهش انجام دهد، اما تا زمانی که مطمئن نشده‌‌‌اید به شیوه‌‌‌ی دلخواهتان می‌‌‌توانید زایمان کنید یا نه، دل خود را خوش نکنید.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید